To, co czyni kuchnię włoską wyjątkową ,to jakość produktów i różnorodność składników bez których, nie ma takich klasyków jak gnocchi, ravioli czy tirami su. Na tych warsztatach dowiesz się, co zrobić by gnocchi rozpływały się w ustach a tirmaisu było […]
To, co czyni kuchnię włoską wyjątkową ,to jakość produktów i różnorodność składników bez których, nie ma takich klasyków jak gnocchi, ravioli czy tirami su. Na tych warsztatach dowiesz się, co zrobić by gnocchi rozpływały się w ustach a tirmaisu było […]
Z okazji Światowego Dnia Carbonary mamy dla Was niespodziankę. Wegańską wersję klasycznej receptury. Jednym z najszybszych dań, które możesz wyczarować na obiad jest właśnie makaron z sosem. Pytanie tylko, jak go zrobić odpowiednio i różnorodnie, tak by był aldente i […]
Zmysłowa kuchnia włoska to kuchnia, która łączy ludzi. To jedzenie, które budzi emocje i uzależnia od smaków. Tajemnicą włoskich receptur, jest szybkie ich przygotowanie, bez długiego duszenia i smażenia, co pozwala zachować kolor, soczystość i strukturę produktów. Charakteryzuje się w […]
Specjalnie z myślą o miłośnikach burgerów przygotowaliśmy, te warsztaty. Klasyczne wersje ociekające tłuszczem, zastąpimy pyszniejszymi roślinnymi wersjami. Przygotujemy zdrowy i szybki street food z oryginalnych składników, idealny na imprezę ze znajomymi, czy na szybki obiad w domowym zaciszu.Po tych warsztatach […]
To, co czyni kuchnię włoską wyjątkową ,to jakość produktów i różnorodność składników bez których, nie ma takich klasyków jak gnocchi, ravioli czy tirami su. Na tych warsztatach dowiesz się, co zrobić by gnocchi rozpływały się w ustach a tirmaisu było […]
Na tych warsztatach nauczysz się jak wykorzystywać, w swojej kuchni sezonowe produkty. Dowiesz się dlaczego, tak ważne jest aby jeść to, co jest akurat dostępne na ryneczkach warzywnych. Dodatkowo nasze przepisy urozmaicą włoskie akcenty. Smacznie, zdrowo i sezonowo! To motto […]
To, co czyni kuchnię włoską wyjątkową ,to jakość produktów i różnorodność składników bez których, nie ma takich klasyków jak gnocchi, ravioli czy tiramisu. Na tych warsztatach dowiesz się, co zrobić by gnocchi rozpływały się w ustach a tiramisu było obłędnie […]
Specjalnie z myślą o miłośnikach burgerów przygotowaliśmy, te warsztaty. Klasyczne wersje ociekające tłuszczem, zastąpimy pyszniejszymi roślinnymi wersjami. Przygotujemy zdrowy i szybki street food z oryginalnych składników, idealny na imprezę ze znajomymi, czy na szybki obiad w domowym zaciszu. […]
W długie zimowe wieczory, nie ma nic lepszego, niż gorący i pełen aromatów burgundzki gulasz czy pyszny por zapiekany pod pierzynką z ciasta francuskiego. Na tych warsztatach poznacie tradycyjne receptury i świat francuskich smaków w roślinnej wersji. Gulasz z boczniaków […]