DOMOWE STUDIO KULINARNE

WEGEKUCHARZ AUTORSKIE PRZEPISY.  KUCHNI ROŚLINNEJ.
ZNAJDZIESZ MNIE NA:
Image Alt
Data warsztatów: 19.02.2022, 23.04.2022, 03.12.2022

KLASYCZNA FRANCJA

W długie zimowe wieczory, nie ma nic lepszego, niż gorący i pełen aromatów burgundzki gulasz czy pyszny por zapiekany pod pierzynką z ciasta francuskiego.

 

Na tych warsztatach poznacie tradycyjne receptury i świat francuskich smaków w roślinnej wersji.

  • Gulasz z boczniaków po burgundzku, zatopionych w sosie z czerwonego wina
  • Puree z selera
  • Zapiekany por pod ciastem francuskim
  • Normandzka zupa cebulowa z tostem i serem typu gruyere
  • Creme brulee z nutą cynamonu w świątecznym wydaniu

 

Prowadząca: Kasia Mamcarz
Godz: 10 do ok.14ej
Cena: 250 zł
Grupa: max. 8 osób